Login InschrijvenBoek nu!!!HELP! http://www.facebook.com/HollandIndoorSport http://www.twitter.com/HIS_spijkenisse Google+


Beginner of gevorderd skiën of snowboarden


uitleg op de rollerbaanIedereen kan op een indoor rollenpiste leren skiën en snowboarden. Voor de beginner kan de piste op een laag tempo draaien zodat er rustig kan worden aangeleerd. De snelheid van de rollenpiste kan traploos worden geregeld. Hierdoor blijft het ook voor de ervaren wintersporter een uitdaging.
In de spiegel is elke beweging te volgen en gemakkelijk te zien wat je fout of juist goed doet. Daarbij is de leraar op korte afstand aanwezig en kan gemakkelijk iets voordoen op de baan.
De leraar kan de mat door de mobiele stopknop direct stil zetten wanneer je valt. Hierdoor is de kans op ongelukken lager dan in de sneeuw. De meeste mensen die weten wat je kunt leren op de indoor rollenpiste, komen jaarlijks terug om de conditie weer op te bouwen en de techniek bij te schaven.

Probeer een proefles en beoordeel zelf...

snowboarden op de rollerbaan

Kinderen


Ook voor kinderen is een indoorbaan geschikt om te leren skiën en snowboarden. Vanaf ongeveer 4 jaar geven we kinderen les in skiën en vanaf ongeveer 6 jaar snowboarden. Wel proberen we de aller jongsten buiten het seizoen les te geven omdat we ze dan meer aandacht kunnen geven. Tijdens een introductie-les kunnen ze ontdekken of ze het leuk vinden. Door gediplomeerde leraren zal uw kind spelenderwijs leren skiën of snowboarden. Kinderen zullen meer plezier beleven in de sneeuw als ze al op een indoorbaan hebben geoefend.
Ook verzorgen we indoor Ski kinderfeestjes en eventueel in combinatie met survival. Kijk bij kinderfeestjes

Senioren (60+)


U bent nooit te oud om te leren skiën/snowboarden  of om uw techniek bij te schaven. Op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur kunnen senioren ook nog met korting skiën, zie hiervoor de prijslijst!
Feesten in de horeca van Sportcentrum Halfweg
Ski en Snowboard onderhoud
Klimmen en survival
Ski en Snowboarden