Can you survive it all?

Icoon survival parcour Holland Indoor Sport

Survival

In het High-Rope parcours

icoon wandklimmen Holland Indoor Sport

Wandklimmen

Klimmen zekeren en backup zijn op onze wand.

icoon handboogschieten Holland Indoor Sport

Handboogschieten

Ben jij Willem Tell of Robin Hood?

Wandklimmen en survival

Wandklimmen

Nederland heeft geen bergen, sterker nog, er zijn nauwelijks heuvels.
We hebben onze eigen ‘bergen’ gemaakt, waarop we kunnen skiën en snowboarden, maar ook wandklimmen . Dit zijn de zogenoemde indoor klimmuren.

Met een groepje vanaf 8 personen kun je bij ons in een gezellige en veilige omgeving  leren klimmen. Als beginner helpen we je op weg bij het kennis maken met de bergsport.

Survival

Survival betekent ….. overleven. Bij Holland Indoor Sport gaat dat zeker lukken maar op welke manier?

High Rope:
Er hangen twee parcoursen van ruim 30 meter lang met 14 verschillende hindernissen aan het 7 meter hoge plafond. Door middel van allerlei opdrachten kunt u het parcours afleggen en punten verdienen. Het team met de meeste punten krijgt een eervolle vermelding op het scorebord.

Survival wordt aangeboden vanaf groepen van 8 personen. Heeft u geen groep van 8 personen, maar wilt u wel meedoen? Dan kunt u aansluiten bij een van de hiervoor aangegeven uren.

Handboogschieten

Heeft u altijd al eens in de schoenen van Robin Hood willen staan? Bij Holland Indoor Sport kunt u ook handboogschieten. We maken gebruik van recurve bogen, die variëren in de grootte van de boog. Volwassenen hebben nu eenmaal een grotere boog nodig dan kinderen.

Wij hebben hier standaard maten van, 68″ voor volwassenen met een trekkracht van 18 en 22 LBS en 54″ voor kinderen met een trekkracht van 14 LBS.

Op verschillende afstanden kunt de kunst van het handboogschieten beoefenen. Als trofee krijgt u natuurlijk uw zelf geschoten appel en uw schietschijf mee naar huis.

Survival, wandklimmen en handboogschieten kunnen ook geboekt worden voor een (kinder)feestje. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld alleen survival, maar een combinatie is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

 

Zowel survival, wandklimmen als handboogschieten zijn erg geschikt voor teambuilding. U krijgt inzicht in de kwaliteiten van uw collega’s en moet hiervan gebruik maken om tot winnen te komen. Samenwerking is het belangrijkste uitgangspunt, maar natuurlijk staat ook plezier hoog op de lijst.

 

Voor meer informatie neem dan contact met ons op.