Can you survive it all?

Survival

Survival betekent ….. overleven. Bij Holland Indoor Sport gaat dat zeker lukken maar op welke manier? High Rope:
Er hangen twee parcoursen van ruim 30 meter lang met 14 verschillende hindernissen aan het 7 meter hoge plafond. Survival wordt aangeboden vanaf groepen van 8 personen. Heeft u geen groep van 8 personen, maar wilt u wel meedoen? Dan kunt u aansluiten bij een van de hiervoor aangegeven uren.

Wandklimmen

Nederland heeft geen bergen, sterker nog, er zijn nauwelijks heuvels.
We hebben onze eigen ‘bergen’ gemaakt, waarop we kunnen skiën en snowboarden, maar ook wandklimmen . Dit zijn de zogenoemde indoor klimmuren. Met een groepje vanaf 8 personen kun je bij ons in een gezellige en veilige omgeving  leren klimmen. Als beginner helpen we je op weg bij het kennis maken met de bergsport.

Handboogschieten

Heeft u altijd al eens in de schoenen van Robin Hood willen staan?  Bij Holland Indoor Sport kunt u ook handboogschieten. We maken gebruik van recurve bogen, die variëren in de grootte van de boog. Volwassenen hebben nu eenmaal een grotere boog nodig dan kinderen. Op verschillende afstanden kunt de kunst van het handboogschieten beoefenen. Als trofee krijgt u natuurlijk uw schietschijf mee naar huis.

Feesten en Partijen

Vier je binnenkort je verjaardag of heb je iets anders te vieren? Dan heeft Holland Indoor Sport een onvergetelijk feest voor jou.
Samen met jouw familie, collega’s, buren, klasgenoten, teamgenoten, vrienden en vriendinnen ga je op avontuur. 
Elk arrangement duurt ongeveer 1,5 uur. De minimale leeftijd voor deelname is 6 jaar, of in overleg met Gert-Willem. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen per team. De prijs € 125,00 bij 6 personen en € 17,50 voor elke extra persoon. Op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,00 pp. Consumpties zijn te verkrijgen bij de horeca van het sportcentrum.

Whatapp me

Teambuilding

Zowel survival, wandklimmen als handboogschieten zijn erg geschikt voor teambuilding. Je krijgt inzicht in de kwaliteiten van je collega’s en moet hiervan gebruik maken om samen het parcours af te leggen. Samenwerking is het belangrijkste uitgangspunt, maar natuurlijk staat ook plezier hoog op de lijst. 
Minimaal 8 personen, 1 uur €19,=pp,  2 uur €29,= pp 3 uur €39,=pp. 
Voor meer informatie neem whatsapp me.

Whatapp me