De langste afdaling dicht bij huis

Icoon skibaan en snowboardbaan Holland Indoor Sport

Skiën

Skiën op een indoor rollerbaan bij Holland Indoor Sport

Icoon Snowboarden Holland Indoor Sport

Snowboarden

Snowboarden op een indoor rollerbaan bij Holland Indoor Sport

Icoon skireis Holland Indoor Sport

Reizen

Icoon Boarddoctor Holland Indoor Sport

Onderhoud

Waxen, slijpen, reparatie en afstellen bindingen.

Goed voorbereid op wintersport?

Ga je op wintersport?

Gaat je binnenkort op wintersport en wilt je graag goed voorbereid op reis? Kom dan alvast ski- of snowboardles volgen bij Holland Indoor Sport! Op onze indoor rollerbaan krijgt je individueel les. Je kunt dus zowel als beginner als ervaren skiër/ snowboarder bij ons terecht. Je staat met maximaal 3 personen op de baan, die les krijgen op hetzelfde baantempo als jou. Het kan dus zijn dat je komt skiën en er ook een snowboarder op de baan staat. Wil je graag samen met iemand komen, maar heeft diegene een ander niveau als jij? Ook dit is mogelijk.

Je krijgt een uur lang les, waarvan je 30 minuten op de baan staat en 30 minuten rust hebt. Dat houdt in dat als je rust hebt, de baansnelheid verandert. De lessen die je krijgt zijn altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur. Deze kan je tips geven, maar ook de baan meteen stil zetten, mocht dit nodig zijn. Doordat je meteen dezelfde spieren traint als die je op wintersport gebruikt, zult je minder last hebben van spierpijn tijdens de wintersport.

Bij de lessen zit het gebruik van materiaal inbegrepen. U kunt altijd uw eigen ski- of snowboardschoenen meenemen.

Het gebruik van uw eigen ski’s of snowboard kan op de rollerbaan helaas niet, in verband met de waxlaag die daaronder zit.

Onze indoorrollerbaan is voorzien van de nieuwste valvriendelijke kunststof toplaag met goede sneeuweigenschappen.

Let op! De lessen zijn alleen op afspraak.

Het is ook mogelijk om met een groep gezellig een uur of langer de baan inclusief instructeur af te huren. Neem hiervoor contact op.

Enthousiast geworden? 

Schrijf u dan meteen HIER in!

Boek direct een les. HIER.

Prijzen overzicht lessen. HIER

Geschikt voor elk niveau

 

Of u nu een beginner bent in de wintersport of al jaren sneeuwervaring heeft, of u 5 of 65 jaar bent, bent u een durfal of juist angstig? De lessen worden op u individueel afgestemd.

Gebruik van materiaal

 

Het gebruik van materiaal is inbegrepen. U kunt er eventueel voor kiezen om uw eigen schoenen mee te nemen. Uw eigen ski’s/ snowboard die u gebruikt op uw wintersport kunnen helaas niet op onze baan in verband met de wax laag op uw materiaal.

Prijzen overzicht lessen. HIER

Boek direct een les

icoon agenda Holland Indoor Sport